Fernisering og musikalsk underholdning.

PRESSEMEDDELELSE

Unika Kunstbutik, Parkvej 28 H, Vilsund. 7700 Thisted, åbner sommerudstillingen 2016 lørdag den 4. juni kl. 11-16 med en minikoncert med Munkgaard Jam fra Holstebro. Samtidig vil der være en lille særudstilling med malerier af det syngende medlem i Unika Lise-Lotte Munkgaard Baarup.
Lise-Lotte Munkgaard Baarup bor i Naur uden for Holstebro og ejer af Galleri Opti, hun er en fantastisk maler og tegner, hun har flere gange vundet æresbevisninger for sine tegninger og malerier på internationale konkurrencer på nettet. Lise-Lotte har mange udstillinger bag sig, er fast medlem og en del af bestyrelsen i Unika Kunstbutik.
Lise-Lotte viser en del af sine specielle skovmalerier på denne udstilling malet næsten i sort/hvid, men der vil naturligvis også blive mulighed for at se mere farverig sider af kunstneren og sangeren. Lise-Lotte vil i dagens anledning synge med Munkgaard Jam og underholde fra 14-16 i galleriet.
Unika Kunstbutik er en forening skabt af kunstnere og kunsthåndværkere fra Thy og Mors. Det er knap 3 år siden foreningen blev skabt og i dag rummer udstillingen kunstnere og kunsthåndværkere fra hele landet. I øjeblikket er der en del kunstnere på visit fra Århus og Silkeborgområdet, men også København, Frederikshavn, Holstebro, Skive og Viborg er repræsenteret. Udstillingen udvikler sig og er efterhånden ved at blive eftertragtet at besøge, der vises flere og flere spændende kunstnere fra nær og fjern og i løbet af sommeren, vil der også løbende være udskiftning af udstillingen.
Udstillingen skifter form hver måned og der er meget andet at kigge på end malerier. I denne uge kommer stearinlys kunstneren Hans- Viggo Jørgensen, Silkeborg og udstiller sine smukke og elegante stearinlys lamper. Hans-Viggo er uddannet stearinlyskunstner i 1995 af Santa Flammild. Han har haft kunsthåndværker virksomhed på Langeland og butik i Skagen. Nu udstiller han rundt om i kunstcafeer og på gallerier.

Anette Husum, Viborg maler farverige, finurlige, fabulerende malerier, som har et strejf af humor i sig, og som bevæger sig i spændingsfeltet mellem ironisk abstraktion og realisme. Anette Husum tilhører den nye generation af kunstnere, som benytter utraditionelle veje til at uddanne sig. Hun har tusindvis af timers internetbaseret uddannelse bag sig hos anerkendte udenlandske kunstnere som bl.a. Tracy Verdugo, Tamara Laporte, Annie Hamman og Flora Bowley.

Thomas Borghus musiker, sangskriver og kunstner, der arbejder med forskellige grafiske udtryk i sine billeder. Thomas blev lam efter en badeulykke i 2007, på det tidspunkt, var Thomas klar til at indtage de store rockscener, karrieren var godt i gang og han spillede med de bedste musikere og indspillede i de bedste studier. Thomas skaber bl.a. sin kunst på sin Ipad og med pensel og tusch, og der er fuld gang i musikkarrieren

Anette Beck Madsen, Viborg maler abstrakte billeder med inspiration fra naturen. At male er et dybt forankret behov hos Anette for at opnå en livsbekræftende forløsning, hun har behov for at gøre det og et stort ønske om at dele det med andre. Anette udstiller i sommer også på Galleri Tornby.
Frank Monrad Christensen, Ulstrup, har studeret på akademiet for kreativt virke i Århus og arbejder med akryl, olie og akvarelfarver. Mange af hans billeder er næsten drømmeagtige med der blide pasteller og sarte farvevalg. Frank benytter sig også af blandform og collage i sine værker.
Sixpence, Erslev er en fantastisk skulptør, der med glæde og fantasi ser kunsten eller mulighederne for at skabe kunst i alle krinkelkroge og af alle tilgængelige materialer. Skulpturerne er for ham ideer der skal virkeliggøres, de livsbekræftende og smukke og sætter tankerne i gang hos beskueren, Søren eller Sixpence er med sin djærve humor og kreative hjerne en fantastisk repræsentant for de fast udstillere i Unika.
Ud over de nævnte udstillere kan der i juni ses værker af:
Aase Schultz, Havndal, Bodil Bach Pedersen, Vilsund, Birgit Almaas, Nykøbing, Gunn W. Jensen, Bedsted, Cristina Christensen, Hassing, Elsabeth Kloster Palm, Thisted, Evy Blomsø, Frederikshavn, Jess Stæhr, København, Lene Wiklund, Århus, Lilli Pedersen, Thisted, Lise-Lotte Munkgaard Baarup, Holstebro, Mette Thorup, Thisted, Ole Terp, Terndrup, Otto Gro-Nielsen, Erslev, Sonja Nielsen Nykøbing, Susanne Henriksen Skive, Viggo Jørgensen trædrejeriet, Uldum og Hans-Viggo Jørgensen, Silkeborg
Håber vejret må være med os og på et fantastisk arrangement. Alle er velkommen, er vejret smult medtag gerne en havestol, så bliver musikken på terassen.

Hilsen Unika Kunstbutik

Bodil Bach Pedersen
61762784
Mail: stangsmart@gmail.com

Nye og gamle tiltag

30-September-2015

Naur-Sir Menighedshus

Efter at have udstillet i menighedshuset i et år skal udstillingen tages ned, og hentes hjem.

01-August-2015

Staby Efterskole

Udstiller hos Staby Efterskole fra august 2015 indtil ultimo januar 2016. Alle er velkommen til at besøge udstillingen.

21-Maj-2015

Vand/ bølger workshop (akryl)

Jeg underviser i, at male vand og bølger i akryl. Workshoppen henvender sig til alle der gerne vil prøve kræfter med at male forskellige former for vand. Afholdes hos Franks Farver, Flügger, Ringparkens Butikstorv, 7500 Holstebro.
Tidspunkt: 17.30 - 20.30. Pris kr. 150,00 som betales på dagen.Tilmelding på tlf. 97414240 eller 28731812. Tilmelding kan også ske via facebook - https://www.facebook.com/FranksFarverHolstebro?fref=ts&locale=da_DK

07-Maj-2015

Sky workshop (akryl)

Jeg underviser i at male skyer i akryl. Workshoppen henvender sig til alle der gerne vil prøve kræfter med at male forskellige former for skyer. Afholdes hos Franks Farver, Flügger, Ringparkens Butikstorv, 7500 Holstebro.
Tidspunkt: 17.30 - 20.30. Pris kr. 150,00 som betales på dagen.
Tilmelding på tlf. 97414240 eller 28731812. Tilmelding kan også ske via facebook - https://www.facebook.com/FranksFarverHolstebro?fref=ts&locale=da_DK

06-April-2015

Udstilling hos Færch Plast, Holstebro

Udstilling i samarbejde med Kunstforeningen fra 6. april - 15. maj 2015

27-Marts-2015

Påskeudstilling hos Galleri Art Expo, Hørning

Jeg deltager i Østjyllands store Artmoney udstilling i Påsken.
Der bliver stor fokus på at aktivere brugen af artmoney i Østjylland når vi næste uge åbner op for en STOR udstilling med 4000 ARTMONEY. Butikker kan med fordel acceptere ARTMONEY som delvis betaling og få gratis eksponering verden over! Det er både sjovt, kreativt og gratis. Se mere på www.Artmoney.org
Udstillingen har fernisering d. 27. & 28. marts og selve udstillingen varer indtil d. 9. april 2015. Følg udstillingen på https://www.facebook.com/pages/Galleri-Art-Expo/